Головна    Новини    Фотогалерея    Відео    Контакти   
  Електронні бібліотеки
  Навчальні матеріали для педагогів
  Навчальні матеріали для учнів
  Про нас
    Державні закупівлі
    Історія
    Напрямки роботи
  ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
  Навчальна діяльність
    Наукова діяльність
    Міжнародні проекти
    Науково-дослідна робота
  Виховна робота
    Система виховної роботи
      Національно-патріотичне виховання
    Правове виховання
  Досягнення колективу
    Досягнення членів педколективу
    Учнівські конкурси, ігри, олімпіади
  Культура і спорт
  Абітурієнтам
    Професії
      Професійні конкурси
      Співпробітництво та профорієнтаційна робота
    Вимоги по професіях
    Документи для вступу
    Медичні документи
    Питання для співбесіди
  Курсова підготовка
  Учням
    Правила
  Робота з батькам
  Як нас знайти
СТАТУТ ДНЗ "ОВПУТТХ"
 
СТАТУТ ДНЗ "ОВПУТТХ"
ПРАВИЛА прийому на навчання на 2018 н.р.
 АТЕСТАЦІЯ, ЛІЦЕНЗУВАННЯ
СВІДОЦТВО про атестацію
НАКАЗ про переоформлення ліцензії
ВИТЯГ з реєстру
 
АКРЕДИТАЦІЯ
СЕРТИФІКАТ про акредитацію
 
ЕКСПЕРТНІ ВИСНОВКИ  АКРЕДИТАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
Експертні висновки акредитаційної експертизи підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" за напрямом  0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" за спеціальністю 5.05170101 "Виробництво харчової продукції".
 
Додаток 1. Графік проведення комплексних контрольних робіт.
Додаток 2. Зведена відомість результатів виконання комплексних контрольних робіт
Додаток 3. Порівняльна таблиця дотримання державних вимог до акредитації.