Головна    Новини    Фотогалерея    Відео    Контакти   
  Електронні бібліотеки
  Навчальні матеріали для педагогів
  Навчальні матеріали для учнів
  Про нас
    Державні закупівлі
    Історія
    Напрямки роботи
  ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
  Навчальна діяльність
    Наукова діяльність
    Міжнародні проекти
    Науково-дослідна робота
  Виховна робота
    Система виховної роботи
      Національно-патріотичне виховання
    Правове виховання
  Досягнення колективу
    Досягнення членів педколективу
    Учнівські конкурси, ігри, олімпіади
  Культура і спорт
  Абітурієнтам
    Професії
      Професійні конкурси
      Співпробітництво та профорієнтаційна робота
    Вимоги по професіях
    Документи для вступу
    Медичні документи
    Питання для співбесіди
  Курсова підготовка
  Учням
    Правила
  Робота з батькам
  Як нас знайти
13 березня 2015 року Висоцька Л.Є., директор училища, прийняла участь у
науково-практичному семінарі
"Дистанційне навчання на виробництві" , який проходив в рамках
VI Міжнародної виставки
"Сучасні заклади освіти - 2015".
(НАПН України, ІПТО НАПН України,
м. Київ)
7 листопада 2014 року в Інституті професійно-технічної освіти НАПН України відбулася творча зустріч з директором ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування», кандидатом педагогічних наук Людмилою Висоцькою.
       Під час зустрічі обговорювалася програма дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня з теми: «Створення інформаційно-освітнього середовища для професійно-технічних навчальних закладів торгівлі та технологій харчування».
       В обговоренні взяли участь директор Інституту професійно-технічної освіти НАПН України Валентина Радкевич, заступник директора з науково-експериментальної роботи Марина Артюшина, завідувач лабораторії підручникотворення для системи ПТО Любов Карташова, докторант інституту Ірина Смирнова.
Актуальність дослідження зумовлена необхідністю комплексного вирішення науково-педагогічної проблеми створення професійно-орієнтованого  інформаційного навчального середовища, з відповідною адаптацією до особистісних здібностей і потреб тих осіб, які здобувають спеціальність уперше, а також запитів щодо підвищення кваліфікації чи перепідготовки  тих, хто має певний практичний виробничий досвід. Результатом дослідно-експериментальної роботи передбачається створення електронних освітніх ресурсів для професійно-технічних навчальних закладів торгівлі та технологій харчування, а також методичних рекомендацій щодо розробки та використання інформаційно-освітнього середовища професійно-технічних навчальних закладів торгівлі та технологій харчування.