Головна    Новини    Фотогалерея    Відео    Контакти   
  Електронні бібліотеки
  Навчальні матеріали для педагогів
  Навчальні матеріали для учнів
  Про нас
    Державні закупівлі
    Історія
    Напрямки роботи
  ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
  Навчальна діяльність
    Наукова діяльність
    Міжнародні проекти
    Науково-дослідна робота
  Виховна робота
    Система виховної роботи
      Національно-патріотичне виховання
    Правове виховання
  Досягнення колективу
    Досягнення членів педколективу
    Учнівські конкурси, ігри, олімпіади
  Культура і спорт
  Абітурієнтам
    Професії
      Професійні конкурси
      Співпробітництво та профорієнтаційна робота
    Вимоги по професіях
    Документи для вступу
    Медичні документи
    Питання для співбесіди
  Курсова підготовка
  Учням
    Правила
  Робота з батькам
  Як нас знайти
ПЕРЕМОГА ДНЗ "ОВПУТТХ" в ІІ етапі Всеукраїнського  конкурсу  з професії "Кондитер"
17 березня 2017 року на базі ДНЗ"Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування" пройшов ІІ етап Всеукраїнського  конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії "Кондитер", в якому приймали участь переможці І етапу серед учнів випускних груп від кожного навчального закладу. В конкурсі взяли участь представники семи училищ м.Одеси та Одеської області.  Конкурс складався з двох турів - теоретичного та практичного.
Почесна президія конкурсу Учасників конкурсу вітає  Т.О.Лазарєва, директор НМЦ ПТО
в Одеській області
Виступ Голови журі конкурсу
Коркач Г.В., к.т.н., Одеська НАХТ
Журі конкурсу
Теоретичний тур Практичний тур конкурсу
Практичний тур конкурсу
 
Конкурсні роботи учасників
По результатам конкурсу:
І місце посів  учень ДНЗ "Одеське вище професійного училища торгівлі та технологій харчування" Кармазін Михайло;
ІІ місце посіла  учениця  ДНЗ"Одеського вищого професійного училища морського туристичного сервісу" Кускова Онисія;
ІІІ місце посіда  учениця ДНЗ"Одеський центр професійно-технічної освіти" Дерменжи Наталя.
Призери та учасники конкурсу були нагороджені дипломами та цінними подарунками.
Учасники та журі
(закінчення практичного туру)
Підведення підсумків конкурсу
(круглий стіл)
Нагородження переможців
     
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ !

    Декада кулінарного відділення
 
 З 13 по 17 лютого 2017 року в училищі проходить декада кулінарного відділення. Циклова методична комісія відділення підготувала і провела конкурс професійної майстерності "Кращий за фахом".
Фінальним аккордом конкурсу стала експозиція кращих учнівських робіт на тему: "Традиційні українські страви".


Бажаємо всім учасникам конкурсу подальшого професійного зростання!
 
 


 МАЙСТЕР-КЛАС - ЕФЕКТИВНА ФОРМА
ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Педпрацівники училища постійно працюють над вдосконаленням своєї майстерності. Однією їз форм роботи стали майстер-класи не лише серед учнів, а й серед педпрацівників. Циклова методична комісія кулінарного профілю провела майстер-клас,  в якому кожен майстер виробничого навчання продемонстрував свою власну технологію приготування салату "Цезар". Найбільш вдалими виявились роботи майстрів Немазенко В.М., Шміляк А.Д., Устіменко Н.Ф.

ПЕРШІ КРОКИ ДО ВЕРШИН ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
В училищі пройшов конкурс між учнями I курсу навчання на тему: "Нарізання овочів". Кожен учень прагнув показати набуті вміння та наввички. Найкращими в кокурсі стали учні: Волчек, Лямчугін, Процей.
 Переможці були нагороджені грамотами та призами.

   
    ПРОФЕСІЙНІ КОНКУРСИ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ
в ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування"

З 14 по 18 листопада 2016 року в ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування"  проходив тиждень циклової методичної комісії (ЦМК) кондитерськиих, пекарських виробів. Проводились конкурси за професійними компетенціями "Кондитерське мистецтво" серед учнів II курсів професії "Кондитер;пекар" та майстер-класи професійної майстерності.  
    Конкурсні роботи учнів-учасників конкурсу "Притотування желе та прикрас до нього"
Конкурсні роботи учнів-учасників конкурсу "Виготовлення та розробка рецептур цукерок"
Майстер-клас професійної майстерності на тему: "Виготовлення власноруч шоколадних цукерок"
( проводила майстер виробничого навчання Заяць Р.Р.)

  Майстер-клас  професійної майстерності на тему:
"Оздоблення тістечок цукровою пастою"
проводить учень
I
II курсу професії
"Кондитер;пекар"
Возняк Ігор


       
УЧАСТЬ У ПРОФЕСІЙНИХ КОНКУРСАХ

9-11 листопада 2016 року в приміщенні Львівського виставкового  центру «Південний» відбувся Перший міжнародний кулінарний конкурс OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP, що проходив у рамках найбільшого в Україні фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv. У конкурсі взяли участь 150 кухарів з понад 10 країн світу. Представляли  гастрономічну культуру своїх країн та змагалися у кулінарній майстерності представники таких країн як Сербія, Хорватія, Албанія, Білорусь, Польща, Туреччина, Румунія, Молдова, Ізраїль та 17 областей України.
Перший міжнародний конкурс професійної майстерності OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP проводився серед робітників (службовців) фахівців, учнів та студентів, що здобувають професійно-технічну, середню спеціальну та вищу освіту.
Учні ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» прийняли участь у Першому міжнародному кулінарному конкурсі OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP і стали переможцями. Нагороджені золотою та срібною медалями, дипломами за професійною компетенцією «Кулінарне мистецтво».
Учень-конкурсант  (IV курсу, професія «Кухар; кондитер»)
Петренко Олександр -  золота медаль, диплом
Учень-конкурсант (IV курсу, професія «Кухар; кондитер»)
Дикусар Володимир - срібна  медаль, диплом

24 травня 2016 року команда учнів училища прийняла участь в "Фестивалі з кулінарного мистецтва і сервісу" що проходив в Одеській націоальній академії харчових технологій (ОНАХТ). Учні училища Петренко О.О., Дикусар В.В., Кармазін М.С. продемонстрували високий рівень професійної підготовки та отримали заслужені нагороди фестивалю.
     

  Диплом директора Висоцької Л.Є.
за професійну підготовку учнів
Диплом за командне I місце
в АРТ-класі по карвінгу
Диплом за I місце в номінації
"Основне блюдо" (Петренко О.О.)
Диплом за I місце в номінації
"Закуска" (Дикусар В.В.)

Диплом за II місце в номінації
"Десерт" (Кармазін М.С.)


В квітні 2016 року учні училища приймали участь в "Odessa Smart Forum" , який проходив в Одеській національній академії харчових технологій (ОНАХТ). Команда торгового відділення прийняла участь в "Консьюмерському фестивалі", а команда кондитерьского віділення в фесті "Солодкі перегони".
"Консьюмерський фестиваль"
 Організатори заходу
 Команда торгового відділення
 Грамота за відмінну підготовку команди
фест "Солодкі перегони"
Команда кондитерського відділення Виступ команди Муляжі учнівських конкурсних робіт
     

     
     
Конкурс кулінарного мистецтва  "БАРБЕКЮ -  2015"

17.10.2015 року в Одеській національній академії харчових технологій проводився конкурс кулінарного мистецтва "Барбекю - 2015".

В конкурсі прийняли участь учні училища -
Петренко Олександр, Дікусар Володимир, Назарова Діана під керівництвом майстра виробничого навчання Шміляк А.Д.

По результатах конкурсу учні  ДНЗ "ОВПУТТХ",  серед 21-ої команди-учасниці, посіли II місце і були нагороджені грамотами, дипломами та Срібною медаллю за професійну майстерність.
 
     
  КОНКУРС ім. ЯКОВА ФАНКОНІ
 
 
14 червня 2015 року відбувся Одеський міський конкурс кондитерського мистецтва ім. Якова Фанконі. 
Ірина Шевель, учениця нашого училища, стала переможцем конкурсу в номінаціях: "Неординарна ідея" та "Техніка виконання"
Новини

 13.05.2013 - 17.05.2013 року пройшов

КОНКУРС кулінарного мистецтва та сервісу

  на базі Одеської національної академії харчових технологій
  в рамках тижня факультету Інноваційних технологій харчування,
  ресторанно-готельного і  туристичного бізнесу,
  присвяченого  Дню Європи в Україні

Учні училища взяли активну участь в конкурсі та досягли в ньому хороших результатів

 
 
 

Диплом, з
олота медаль за  І місцеМамренко Віктор,
в номінації

«Приготування  десерту»


Диплом, срібна медаль за ІІ місце – Парван Геннадій,   в
номінації «
Приготування основної страви»

Диплом, бронзова медаль за ІІІ місце в номінації – «Сервіровка тематичного столу» командна участь



 
   
  Диплом за ІІІ місце
в номінації
«
Кулінарне мистецтво» - командна участь
 

Диплом за ІІ місце-
Мітакі Раїса
в конкурсі «Мистецтво карвінгу»

  Диплом за участь -
Мелюх Владислав