Головна    Новини    Фотогалерея    Відео    Контакти   
  Електронні бібліотеки
  Навчальні матеріали для педагогів
  Навчальні матеріали для учнів
  Про нас
    Державні закупівлі
    Історія
    Напрямки роботи
  ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
  Навчальна діяльність
    Наукова діяльність
    Міжнародні проекти
    Науково-дослідна робота
  Виховна робота
    Система виховної роботи
      Національно-патріотичне виховання
    Правове виховання
  Досягнення колективу
    Досягнення членів педколективу
    Учнівські конкурси, ігри, олімпіади
  Культура і спорт
  Абітурієнтам
    Професії
      Професійні конкурси
      Співпробітництво та профорієнтаційна робота
    Вимоги по професіях
    Документи для вступу
    Медичні документи
    Питання для співбесіди
  Курсова підготовка
  Учням
    Правила
  Робота з батькам
  Як нас знайти
ДЗН "ОВПУТТХ" приймає на навчанняучнів 9 - 11 класів за спеціальностями:
 
 - кухар;
- Кухар-кондитер;
- Пекар;
- Пекар-кондитер;
- Продавець продовольчих і непродовольчих товарів;
- Контролер касир;
- Бармен-офіціант;
- Агент з постачання
.
Освіту молодшого спеціаліста:
- технолог харчування;
- комерсант оптової та зовнішньої торгівлі.

Форма навчання
- денна, за державним замовленням або за контрактом,    зарахування - за співбесідою, у разі конкурсу за середнім балом атестату (або свідоцтва), (без сертифікатів)
 
В училищі здійснюється загальноосвітнє навчання. Училище здійснює курсову підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації по професіям торгово-кулінарного профілю.
Вступники подають на імя директора училища заяву встановленого зразка.


До заяви додаються:

  1. Документ про освіту (копія та оригінал);
  2. Медична довідка, (форма 086-У);
  3. 6 фотокарток (розміром 3x4);
  4. Оригінал (колія) паспорту (свідоцтва про народження);
  5. Військовий квиток, або приписне свідоцтво;
  6. Ідентифікаційний код;
  7. Документи, що дають право на пільги;
  8. Довідка від нарколога та психіатра;
  9. Довідка з проживання.

Прийом документів: з 1 червня по 1 серпня.

Режим роботи приймальної комісії: з 10-00 до 16-00 щоденно, крім суботи та неділі.